If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А на мен ще може ли да отговориш : дали с моята не италианка може да се запиша в клас Б ? Мерси
Няколко пъти в темата се споменава, че "неиталиански" автомобили, ще бъдат допускани само на свободните двубои! При гарантиране от член на някой от клубовете италиански марки.
И така е правилно, според мен!
Естествено е ще се засича на всики Нали в началото има стартове за време После при елиминирането по двойки все още не сме наясно дали ще може да имаме и времената в двата коридора Надяваме се да имаме
Отговор на място в деня на мероприятието зависи от броя записани италианки и мнението на записалите се
Естествено е ще се засича на всики Нали в началото има стартове за време После при елиминирането по двойки все още не сме наясно дали ще може да имаме и времената в двата коридора Надяваме се да имаме
Отговор на място в деня на мероприятието зависи от броя записани италианки и мнението на записалите се
То и аз се надявам да има много записали се италианки!За да има интригааааа.... хъс и борба за времена,а не едни и същи които се виждаме всеки ден.
Е,как да стане, като пак си го организирахте на един к.... растояние от вас
Почти съм убеден, че ще сте "обичайните заподозрени",поне тоя път техниката да е в час !
Успех и дано нацелите хубаво време,а не като на Сливен
сори , но вариантите за място не са чак толкова много. да, можехме да го направим и на някое летище близо до русе но таксата за участие щеше да е пъти по висока, предвид наемите на самолетните писти и таксите
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Е,как да стане, като пак си го организирахте на един к.... растояние от вас
Почти съм убеден, че ще сте "обичайните заподозрени",поне тоя път техниката да е в час !
Успех и дано нацелите хубаво време,а не като на Сливен
ми да ти кажа че по бързо ще стигна до пловдив , от колкото до дупница
Ти прецени сам как седят нещата , всичко опира до пари , винаги ще има недоволни , това е в ДНК-то ни заложено
важното е че събитието ще го има
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
ми да ти кажа че по бързо ще стигна до пловдив , от колкото до дупница
Ти прецени сам как седят нещата , всичко опира до пари , винаги ще има недоволни , това е в ДНК-то ни заложено
важното е че събитието ще го има
Виш'ся отговора ми беше към колегата Васил Петров,да не се чуди ако няма повече нови лица и коли
А инъче ,чак пък недоволен не бих казал ,че съм Драга ми е скучен и без това,щом на Сливен заспах
Както казах и по-рано успех с подоговката и провеждането на събитието
Ще мерим и двата коридора в гонките по двойки- това е последното уточнение. Такса че притесненията на тези които смятат че в стартове по двойки дават по добри времена отпадат.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment